Jeroen Hendriks omheiningen
Omheiningen van Jeroen Hendriks geplaatst
12 oktober 2016
Indoor Brabant Equine MERC
Thijs Derks snelste in ZZ-klasse Indoor Brabant
12 maart 2017
Laat alles zien

Peelbergen: Thijs Derks naar de winst in het 1.40m

Equestrian Center de Peelbergen

Op zaterdag avond was de 1.40m proef de “eye-catcher” van de week in het hippisch centrum de Peelbergen. In deze twee fasen special sprong Thijs Derks naar de overwinning in het zadel van Jos van Deurzen’s Guevara S (Conan Z). Derks stopte de klok van de barrage in 33,31 seconden en noteerde een dubbele nulronde, goed voor de overwinning.

Stoeterij Duyselshof volgde daarbij op de tweede en derde plaats. Niclas Parmler reed naar de tweede plaats met VDL Groep Ernest (Diamant de Semilly) na een dubbele nulronde en barrage rijd van 34,23 seconden. Samen met VDL Groep Cherokee (No Limit) had noteerde de springruiter 34,28 seconden op de teller.

De top vijf in deze 1.40m ZZ proef werd afgewerkt door Monique van den Broek met Charmeur (Veron) op vier en Lisa Nooren met Bardesther (Cardento) op vijf. Enkel deze top vijf slaagde erin een totaal van nul punten te scoren.

Lees het volledige artikel op Equnews.

Klik hier voor de resultaten.