ONZE DIENSTEN

keizersberg_33

FOKKERIJ

Het doel van onze fokkerij is het fokken van veulens die op het hoogste niveau van de springsport kunnen acteren. Onze merries komen allemaal voort uit prestatiestammen en hebben zelf ook op hoog niveau in de sport gepresteerd.

springpaarden te koop

SPORT

Wij zijn een sportstal met ambitie. met onze stalruiters leiden we de sportpaarden op en brengen we deze uit op nationale concoursen. Ons doel is om goede prestaties neer te zetten in de hoogste regionen van de sport.

keizersberg_3

SPRINGPAARDEN

Bent u op zoek naar een jong, bruikbaar en fijn gereden springpaard? Dan is het zeker de moeite waard om onze stal in het Noord-Brabantse De Mortel een bezoek te brengen. Wij helpen u verder. Neem contact met ons op.

De perfecte combinatie tussen fokkerij, sport & handel

Kwaliteit boven kwantiteit

Paarden zijn altijd al een passie geweest van Jos van Deurzen, eigenaar van Stal Keizersberg. Enige tijd geleden besloot hij daarom zijn droom werkelijkheid te maken en een eigen stal op te richten. Inmiddels is onze stal uitgegroeid tot een fokkerij-, sport- en handelsstal die al naam heeft gemaakt in de paardenwereld. De reden voor het succes van onze stal is dat wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Op sportgebied presteren onze paarden goed op het hoogste niveau en er zijn al meerdere kwaliteitsveulens geboren. Het team van Stal Keizersberg bestaat uit experts in de koop en verkoop van sportpaarden. Indien u interesse heeft in het kopen of verkopen van een goed sportpaard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

FOTO-IMPRESSIE

VIDEO-IMPRESSIE